Pereiti prie informacijos apie gaminį
1 1

Frankincenso eterinis aliejus

Nauja

Įprasta kaina
€16,00 EUR
Įprasta kaina
Išpardavimo kaina
€16,00 EUR

Šis aliejus yra populiariausias aromaterapijoje dėl savo raminamųjų savybių. Teigiama, kad jis padeda išgydyti žaizdas ir išvengti randų. Jis naudojamas veido tonizavimui, raukšlių šalinimui ir strijų prevencijai kosmetikos gaminiuose. 

Frankincenso eterinis aliejus naudojamas nerimui, stresui, astmai, bronchitui, laringitui ir blogam kosuliui palengvinti.

Labai vertinga šiuo kvapu prisodrinti patalpas prieš atliekant kažkokią dvasinę praktiką – maldą, meditaciją, mantrų kartojimą ar netgi paprastą hatha-jogos praktiką. Frankincenso aromatas nustatys jūsų sąmonę į aukštesnes vibracijas ir ta pati meditacija, naudojant frankincenso aromatą, bus gerokai efektyvesnė.

Kilmė: Somalia.

Talpa: 10ml